Total Pageviews

Wednesday, 21 September 2016


Aku cerita sikit la apa jadi masa last weekend tadi

Ini dah kira acara tahunan untuk family sebelah mak aku la (Sebelah abah tak de adik beradik)
Okay ceritanya memang happening la
Boleh kira ramai jugak la yang hadir kali ni
And macam biasa aku orang sebalik tabir yang handle itu ini

Okay tak nak cerita lebih-lebih sangat
Korang tengok je apa yang aku letak dekat bawah ni

Moraf of the story is
"Air dicincang takkan putus"
That's FAMILY

My big family

Team Parit Baru

 Tak cukup ahli

Eh!!!

video

Bye



Terima kasih, nanti singgah baca entry lagi ;)

No comments:

Post a Comment

Catat Komen Korunk Kat Sini