Total Pageviews

Wednesday, 23 March 2016


Bila mata celik jari mula mencari keyboard untuk type entry malam ni
Even my lovely lappy dah tak ada
My lovely phone sfill can help me to updats this entry on this blog

Im happy with my new job
This is a new experience for me
Maybe cita2 aku untuk kerja di bahagian akaun tercapai
Sebab aku memang suka kira-kira

But aku rosa bosan sikit sbb tak boleh nak go on lagi dengan kawan-kawan baru
My crazy sisters dah jauh dengan aku
Dengar cerita bulan 4 nanti diorang nak pindah workstation
Nampak gayanya
Aku keseorangan laaaa 😢😢😢

Encik tunang pun dah jauh la
Urmmm
Sedih

Okay la korang
Sampai sini dulu ya
Good night

Love you babe!!!!

Terima kasih, nanti singgah baca entry lagi ;)

2 comments:

  1. Dont wory mira..live must go on..ade kale kite rase sorg2 ade kale kite rase org syg kite..tp akk tau ramai org syg mira tmasuk akk sekali 😊..akk hapy tgok mira n the geng sbb korg la mceriakn hidup akk jugak..kekalkn persahabatan..insyaallah the shinning will come to u forever..keep pray n always praise to Allah

    ReplyDelete
  2. Hehe...tenkiu kakak...happy with you too jugak...x sangka jadi geng skrg...

    ReplyDelete

Catat Komen Korunk Kat Sini