Total Pageviews

Saturday, 12 December 2015



Hala tuju esok adalah Negeri Sembilan
Ahli lembaga L.O.V.E bakal bertunang
Dia orang kedua yang "was taken" selepas CEO L.O.V.E


Two done and 4 more

Emah : Gadis yang sangat-sangat control keayuannya bila berada di luar tapi sebaliknya bila dengan Geng L.O.V.E keayuan tu langsung tak terserlah.

Awin : Time study dulu orang selalu keliru rupa dia dengan Emah. Macam pelanduk dua serupa. Gadis paling kepoh dalam Geng L.O.V.E.

Syira : Budak bijak. Paling suka fikir perkara yang orang takkan nak fikir. Sebab tu dia advance dalam apa-apa perkara.

Liza : Gadis sopan. Tapi paling garang dalam Geng L.O.V.E. Kadang-kadang boleh jadi gadis paling pemalu dan pendiam. Tak suka pura-pura.

Ila : Gadis cantik. Suka buat hal sendiri. Tak suka orang sibuk hal dia melaikan dia yang sibuk nak bercerita. Time tu boleh tau rahsia dia dari A sampai Z.

Mia : It's me. Tuan empunya blog. There is nothing interesting about me. Hanya seorang gadis paling kecil dalam Geng L.O.V.E.



Was Taken : Emah & Awin

Coming soon : Ila

Single but not available : Syira & Me

Still single : Liza


Dari dulu hingga kini kami masih kekal sebagai SAHABAT.
Aku rindu,


Terima kasih, nanti singgah baca entry lagi ;)

No comments:

Post a Comment

Catat Komen Korunk Kat Sini